Himmelskibets logo

Himmelskibet...Et skib, men ikke et hvilket som helst skib!

Mange gode skibe er bygget på fine træsorter, men Himmelskibet er bygget på den filosofi vi hver dag arbejder ud fra og med; nemlig FISH.

En legende og nærværende fisk med overskud i hverdagen. En fisk, der vælger sin holdning ud fra de udfordringer, der måtte være mellem bølger og vind.

For at holde Himmelskibet rette kurs, må det have et ror.

Øverst i masten sidder en kikkert, der er et symbol på de erfaringer vi har gjort os i fortiden og som vi tager med os ind i fremtiden. Et redskab, der styrker vores faglighed, saglighed og samarbejde. Kikkerten ser efter nye udfordringer og muligheder.

Himmelskibets mange sejl:

  • En hagesmæk symboliserer barnet.
  • De mange små flag for mangfoldighed og årets kulturelle begivenheder.
  • Hjertet med termometer er for den hjertevarme omsorg.
  • En vindmølle for de vinde Himmelskibet sejler med eller op i mod; storme eller lette briser, så hjælper de skibet til at sejle.
  • Firkløveren for de mange lykketræf vi hver år møder ved nye børn og familier, der tildeles Himmelskibet.
  • Det stribede sejl med lapper er udfordringer, der var både svære og lærerige.

På Himmelskibets hale hænger et fiskenet. Fiskenettet holder på ankeret. Ankeret er symbol for håb og sammen med de legende elementer af spand og skovl, symboliserer nettet håbet om en legende og lærende barndom.

På siden af Himmelskibet sidder de mange tandhjul. De symboliserer de mange forskellige partnere vi hver dag samarbejder med. Alle tandhjul drejer og bidrager til helheden og symboliserer driften af det flyvende Himmelskib, hvor den store sko til tider løber hurtigt og andre gange går med rolige skridt.

Det store rorblad i enden af Himmelskibet er den lune vante. Et vanteror, der med sit runde håndtag fører Himmelskibet på rette kurs mod nye farvande.