Himmelskibets vision

Plads til mangfoldighed, varme, humor og hjerte...

Det er Himmelskibet vision at være en professionel arbejdsplads og virksomhed, som har fokus på udvikling, uddannelse og trivsel såvel hos børn, som personale, forældre og ledelse. Himmelskibet skal være et sted, som ingen anden daginstitution i landet. Her skal der altid være plads til mangfoldighed, varme, humor og hjerte.

Det er Himmelskibets vision, at alle børn og voksne skal føle sig uundværlige i det levede liv i Himmelskibet, grundet deres unikke personligheder og potentialer.

Det er Himmelskibets vision at alle børn og voksne der er en del af det levede liv i Himmelskibet møder udfordringer der skaber mening for den enkelte - uanset hvad livet måtte byde på. Om det er kærlighed, uoverensstemmelser, læring, sygdom, fødsler, død, venskaber, fællesskaber, ægteskaber m.m.

Det er Himmelskibets vision at et hvert barn der tager afsked med Himmelskibet bliver ”Helt i eget liv” og bliver i stand til at tage vare på sig selv og sine omgivelser med respekt for mangfoldighed og diversitet i relationer med reference til det levede liv i Himmelskibet.